Οι κρέπες με φρούτα είναι μια αγαπημένη επιλογή για ένα νόστιμο και ευεξίας πρωινό ή επιδόρπιο. Με λίγη προετοιμασία και λίγα υλικά, μπορείτε να δημιουργήσετε μια λαχταριστή γεύση που θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Υλικά:

  • 1 κούπα αλεύρι για κρέπες
  • 1 κούπα γάλα
  • 2 αυγά
  • 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο λιωμένο
  • 1 κουταλιά του γλυκού ζάχαρη
  • Μια πρέζα αλάτι
  • Φρούτα της επιλογής σας (π.χ. φράουλες, μπανάνες, μανγκό, βατόμουρα)

Οδηγίες:

  1. Ανακατέψτε το αλεύρι, το γάλα, τα αυγά, το λιωμένο βούτυρο, τη ζάχαρη και το αλάτι σε ένα μπολ, μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
  2. Αφήστε το μείγμα να ξεκουραστεί για περίπου 10 λεπτά.
  3. Ζεστάνετε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά και προσθέστε μια μικρή ποσότητα του μείγματος.
  4. Στρίψτε το τηγάνι για να καλύψετε ομοιόμορφα την επιφάνεια.
  5. Μαγειρέψτε την κρέπα για περίπου 2-3 λεπτά από τη μία πλευρά, μέχρι να γίνει χρυσαφί.
  6. Αναστρέψτε την κρέπα και μαγειρέψτε και τη δεύτερη πλευρά για άλλα 1-2 λεπτά.
  7. Επαναλάβετε τη διαδικασία μέχρι να τελειώσει το μείγμα.
  8. Σερβίρετε τις κρέπες με φρούτα πάνω τους και ανακαλύψτε την απόλαυση της φρεσκάδας και της γλυκιάς γεύσης!

Αυτή η συνταγή για κρέπες με φρούτα είναι η τέλεια επιλογή για ένα γευστικό πρωινό ή ένα ελαφρύ επιδόρπιο. Προσαρμόστε τα φρούτα σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας και απολαύστε τη φρεσκάδα και την απόλαυση της κάθε μπουκιάς!